FURSECURI CU CIOCOLATA

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 gr faina,4 galbenusuri,360 gr. margarina Rama Maestro,200 gr zahar pudra , coaja lamaie.
  • Crema pentru ornat. 100 gr cacao, 100 grame margarina Rama Maestro,100 grame zahar,100 ml apa

Mod de preparare

Se face un aluat potrivit se intinde cu sucitorul si se taie diferite forme.

Se coc in cuptorul preincalzit aproximativ 40 minute.

Pe foc se face o crema pentru ornat cu 100 gr cacao, 100gr zahar si 100 gr apa. Apoi rece se amesteca cu margarina Rama Maestro.

Cu aceasta crema se orneaza fursecurile.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise