Pentru inceput se cern 200 g faina intr-un vas.
Pentru inceput se cern 200 g faina intr-un vas. Se adauga untul, zaharul, zaharul vanilat, sarea, oul si plicul cu lamaia Finesse. Se framanta un aluat nelipicios si se mai adauga faina daca este necesar. Se formeaza o bila care se da la rece pentru cel putin jumatate de ora.
Dupa aceea, se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.
Se intinde aluatul pe masa de lucru infainata si se decupeaza cu o forma rotunda. Se stampileaza cercurile de aluat (se poate da stampila prin faina pentru a se desface mai usor de pe aluat). Se procedeaza asa pana cand se termina aluatul. Se aseaza fursecurile intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt si se introduce la cuptor pana cand acestea sunt coapte.
Fursecurile cu aroma de lamaie se pot pudra cu zahar.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise