Pastram ingredientele la temperatura camerei.
Faina cu un praf de sare si condimentele, o amestecam cu untul. Adaugam zaharul si amestecam iar.
Galbenusul de ou il batem si il adaugam peste aluat. Framantam bine pana incorporam galbenusul. Trebuie sa obtinem un aluat destul de elastic pe care il vom pune intr-o folie alimentara si il vom pastra 1 ora la frigider unde se va intari un pic.
Il scoatem de la frigider si presaram faina pe blatul de lucru. Intindem o foaie de aluat din care decupam fursecuri in forma dorita.
Pornim cuptorul.
Pregatim o tava cu hartie de copt, asezam fursecurile si le coacem la foc mediu, aproximativ 10-12 minute.
Le scoatem din cuptor, le lasam la racit, apoi le ornam cu ciocolata sau presaram zahar pudra.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise