Fursecuri americane cu cafea

Se amesteca faina, praful de copt, cele 2 tipuri de zahar, sarea, cafeaua solubila.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200 g faina
  • 1/2 plic de praf de copt
  • 60 g zahar brun
  • 30 g zahar pudra
  • 2 linguri cafea solubila
  • 2 linguri cacao
  • 30 g faina de migdale
  • 1 lingura de miere
  • 1 ou
  • 100 g unt topit
  • cateva tablete de ciocolata neagra
  • un praf de sare
  • 50 g miez de nuca maruntit

Mod de preparare

Se amesteca faina, praful de copt, cele 2 tipuri de zahar, sarea, cafeaua solubila, cacaua, faina de migdale si mierea.

Separat se bate oul ca pentru omleta si se adauga untul topit. Se toarna peste amestecul de faina.

Se amesteca cu lingura sau cu mana pana ce devine un amestec omogen, se adauga miezul de nuca maruntit si se amesteca bine.

Se iau cu lingura cantitati de aluat, se modeleaza in bilute, ajutandu-ne de mana, se decoreaza cu miez de nuca si tablete de ciocolata amaruie si se asaza in tava tapetata cu hartie pentru copt. Se coc cca. 15 minute.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise