Carnea tocata amestec o punem intr-un vas , impreuna cu sosul e soia, sosul Worcestershire, otetul de orez, 1 lingura ulei aromatizat si ardeiul iute tocat marunt. Amestecam bine sa se omogenizeze toate, acoperim si lasam la rece, macar 30 de minute.
Morcovul curatat il taiem fasii subtiri.
Ciupercile urechi de lemn le inmuiem in apa calda 15 minute, conform instructiunilor de pe plic.Apoi le curatam, daca este nevoie si le vom prepara cam 10 minute, ca sa fie bine fierte.
Ceapa verde o separam in doua: partea verde intr-o parte si cea alba, in alta. O tocam marunt.
Intr-un wok punem putin ulei aromatizat , il incalzim bine, punem apoi partea alba de la ceapa, usturoiul presat si morcovul fasii, le tragem la tigaie, apoi adaugam carnea tocata si amestecam pina isi schimba culoarea.Adaugam sare si piper, atat cat este necesar.
In putina ceapa trasa la tigaie, punem si ciupercile curatate cu 2-3 linguri cu apa si sare , le gatim acoperit cam 10 minute pina sunt fierte ciupercile si scade apa.Asezonam daca mai este cazul.
Taiteii de sticla ii oparim citeva minute( conform indicatiilor de pe ambalaj), apoi ii scurgem de apa .
In farfuriile de servire asezam cate o portie de taitei, carnea tocata peste si urechile de lemn , linga.
Deasupra presaram partea verde de la ceapa.
Sunt sigura ca veti fi tare multumiti de gustul acestei mancari delicioase....
Pofta mare sa aveti !
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2015/11/furnici-in-copac.html
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise