Fuduliile se pun intr-un castron cu apa rece, pentru a se spala bine si se curata de pielite.
Se pun intr-un ceaun cu ulei de masline, se lasa cateva minute sa se prajeasca, dupa care se adauga ceapa tocata marunt, usturoiul strivit si morcovul taiat rondele.
Se mai stropeste cu putin ulei de masline, iar dupa circa 3-4 minute se pune vinul alb si se lasa la foc mic pana se evapora alcoolul.
Se pune apa cat sa acopere, se lasa sa fiarba cam 15 minute dupa care se pune toata compozitia intr-un vas termorezistent sau de ceramica, se pune prazul taiat rondele, piper si curcuma.
Se da la cuptor pentru 15 minute.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise