Fructe in ciocolata

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • fructe dupa plac...eu am ales:
  • 1 kiwi
  • 1 banana
  • 1 portocala
  • 6,7 capsuni
  • 100gr ciocolata fondant(speciala pentru topit)
  • o lingura cu frisca lichida
  • o lingurita cu unt
  • frisca

Mod de preparare

Se curata fructele si se taie in feliute.Ciocolata se rupe in bucatele si se topeste.Cand s-a topit aproape de tot se adauga untul si se amesteca bine.Se indeparteaza de pe foc,se adauga frisca si se amesteca.Se inteapa fructele cu cate o scobitoare si se trec prin ciocolata.Imediat se pot trece prin nuca,alune,migdale pisate sau cocos.Se pun pe farfurie si se dau la frigider pana se intareste ciocolata.Se decoreaza cu frisca si se servesc reci.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!

Madlene cu suc de clementine

Se mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise