1. Pentru clatite, se pun faina, albusul, laptele, tarhonul, sarea si piperul intr-un blender si se amesteca pana se obtine un aluat omogen (sau se pot bate si cu mixerul).Se lasa aluatul sa stea 20 minute.
2. Se incalzeste la flacara potrivita o tigaie.Se unge cu ulei, apoi se toarna aluat cat sa acopere fundul.Se lasa clatita sa se prajeasca pana devine aurie, apoi se intoarce.Cand este gata, se pune pe o farfurie si se acopera cu un servetel, pentru a se pastra calda.Se preparara inca 7 clatite.
3. Pentru umplutura, se pun ceapa si bulionul intr-o cratita la flacara puternica.Se amesteca si se lasa sa clocoteasca pana se evapora jumatate din lichid.
4. Intr-un vas, se amesteca pestele, fructele de mare, faina de porumb si branza.Se adauga acest amestec in cratita, amestecand usor.Se lasa sa fiarba 15 -20 minute, pana cand fructele s-au patruns, iar carnea de peste a devenit opaca si se sfaramiteaza usor.Se adauga mustarul, nucsoara, sare si piper, dupa gust.
5. Se amestecul la cele 8 clatite.Clatitele se impacheteaza sub forma de conuri.Se aseaza clatitele umplute pe farfurie, se stropesc (otional) cu sos de maioneza cu usturoi si se servesc.
Pentru mai multe retete delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise