Fructe de mare cu costita

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr costita
  • 200 gr creveti
  • 200 gr inele calamar
  • 30 gr unt
  • sare
  • piper
  • lamiie
  • patrinjel verde

Mod de preparare

Calamarul se opareste si se taie in bucatele. Crevetii se oparesc separat in apa cu putin otet si apoi se curata.

Costita se taie si fisii subtiri si apoi se marunteste.

In unt se caleste prima data costita, apoi se adauga fructele de mare. Se asezoneaza cu sare, piper, lamiie si patrinjel verde. Se trag in unt 2-3 minute.

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise