Frittata cu sunca si ardei

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 150g sunca cubulete
  • 4 linguri faina
  • 3 linguri ulei masline
  • 150g cascaval ras (eu am pus cheddar)
  • 150g ciuperci felii
  • Un ardei gras taiat jumate cubulete, jumate fasii
  • Un ardei iute tocat marunt (daca va place picant)
  • 2 lingur ketchup sau rosii la conserva cum am pus eu
  • O lingurita busuioc
  • 3 linguri smantana
  • 2 linguri porumb
  • 100g cascaval ras pentru ornat

Mod de preparare

Se incinge bine cuptorul la 200 de grade. Se bat bine ouale.

Se adauga faina si uleiul si se amesteca bine sa nu faca cocoloase. Se adauga smantana.

Se amesteca in compozitie ardeii cubulete, ciupercile (lasand cateva deoparte pentru ornat), porumbul, sunca, ardeiul iute, ketchup-ul sau rosiile din conserva.

Se adauga busuiocul si se potriveste de sare si piper.

Se orneaza cu ciuperci si ardei gras.

Se baga la cuptor intr-o tava rotunda sau de care preferati, de 26cm, tapetata cu ulei si faina. Se lasa 20 de minute, se scoate si se pune cascaval ras apoi se mai lasa inca 10 minute in cuptor.

Serviti cat este cald.

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise