Fritatta cu iaurt si dovlecei

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Fritatta cu iaurt si dovlecei

Ingrediente

  • 6 oua
  • 1/2 dovlecel
  • 2 linguri iaurt
  • cimbru proaspat
  • sare
  • piper
  • ulei de masline

Mod de preparare

Spalam bine dovlecelul, mie nu imi place sa il curat de coaja, dar se poate daca doriti, apoi ii taiem pe lungime in 4 si le indepartam mijlocul cu samburii. Ii feliem subtire si ii punem la prajit in 2-3 linguri de ulei de masline pana se rumenesc putin, adaugam sare si piper si cimbrul tocat marunt. Ouale le batem impreuna cu iaurtul si apoi le turnam peste dovlecei. Lasam 3-4 minute pe fiecare parte pana devine aurie.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise