Condimentati feliile de carne cu cimbru, piper si concentrat de ciuperci. Intr-o tigaie antiaderenta puneti carne in uleiul de masline si prajiti-o pe ambele parti cate 4-5 minute, apoi adaugati rosii taiate si cateva intregi, ardeiul feliat, felii subtiri de peperoni verdeata tocata si lasati la foc mic inca 15-20 minute. Daca mai trebuie, adaugati putina apa si lasati pana scade bine zeama. Tocati usturoiul felii subtiri si puneti-l peste carne.
In timp ce se prajeste carnea, curatati cartofii, taiati-i bucati mai mari si puneti-i la fiert intr-un litru de apa cu putina sare si zaharul. Dupa 20 minute scurgeti zeama si mixati pireul cu unt, ulei si lapte clocotit. Daca mai trebuie adaugati putin din zeama in care au fiert.
Asezati pe farfurii pireul, carnea, cateva linguri de sos cu rosii si ardei si decorati cu frunzulite de patrunjel.
Pofta buna.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise