Friptura la tava cu ciuperci

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - carne de porc
  • - carnati de casa
  • - ciuperci, varza de bruxelles
  • - condimente, sare, piper, boia,
  • - 1 lingura ulei
  • - 1 cana cu vin rosu

Mod de preparare

Carnea de porc taia in 3-4 buc. Se condimenteaza si se pune in tava impreuna cu carnatii de casa. Printre carne si carnati se aseaza varza de bruxelles si ciupercile. Se pune apa cat sa treaca peste carne si 1 lingura ulei si se da la cuptor.

Dupa 30 min se pune peste friptura 1 cana cu vin rosu. Se mai lasa 10-15 min sa scada putin sosul.

Turta dulce

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise