friptura inabusita

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de vaca
  • 2 cesti de zeama de carne
  • 3 cepe
  • 1 ardei gras
  • 4 catei de usturoi
  • 2 foi de dafin
  • 5boabe de piper
  • patrunjel
  • sare
  • ulei

Mod de preparare

Alegeti o bucata de pulpa sau alta carne macra.Sarati-o si impanati-o cu felii de usturoi.

Frigeti carnea,turnati apoi zeama de carne.Adaugati ceapa taiata marunt,ardeiul gras cubulete,foile de dafin si boabe de piper.

Acoperiti-o si lasati-o la cuptor pana se inabuseste bine.Din cand in cand stropiti-o cu sosul din tava.Daca scade prea mult adaugati putina apa calduta.

Taiati bucata de carne in felii subtiri si lasati-o cateva minute la cuptor,dupa care serviti-o stropita cu putina lamaie si verdeata.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise