friptura inabusita

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de vaca
  • 2 cesti de zeama de carne
  • 3 cepe
  • 1 ardei gras
  • 4 catei de usturoi
  • 2 foi de dafin
  • 5boabe de piper
  • patrunjel
  • sare
  • ulei

Mod de preparare

Alegeti o bucata de pulpa sau alta carne macra.Sarati-o si impanati-o cu felii de usturoi.

Frigeti carnea,turnati apoi zeama de carne.Adaugati ceapa taiata marunt,ardeiul gras cubulete,foile de dafin si boabe de piper.

Acoperiti-o si lasati-o la cuptor pana se inabuseste bine.Din cand in cand stropiti-o cu sosul din tava.Daca scade prea mult adaugati putina apa calduta.

Taiati bucata de carne in felii subtiri si lasati-o cateva minute la cuptor,dupa care serviti-o stropita cu putina lamaie si verdeata.

Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazie

Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...

Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparat

Salata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...

Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasa

O reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise