Se rumeneste putin carnea in untura, intorcind-o pe toate partile. Se adauga un morcov curatat si taiat in jumatate, o ceapa, sarea, usturoiul, piperul, un paharel de vin si apa calda cit sa acopere carnea. Se pune capacul si se lasa sa fiarba pina cind carnea este frageda si ramin numai 2-3 linguri de zeama. Se scot morcovul, ceapa si usturoiul, se dau prin sita, se pun din nou in cratita cu friptura, se adauga o lingura de bulion, 2-3 linguri de apa si se lasa sa mai dea un clocot, intorcind carnea pe toate partile. Se taie friptura felii si se toarna sosul deasupra Se serveste cu garnitura de cartofi, orez fiert sau legume fierte si oparite cu unt.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise