Carnea se curata de pielite, se spala si se taie in felii de circa 2 cm grosime. Se amesteca intr-un vas de ceramica vinul cu usturoiul si ceapa, tocate marunt. Se adauga foile de dafin, telina data pe rozatoare mare, zaharul, sarea , piperul, cimbrul si rozmarinul. Se pun feliile de carne in aceasta marinata, se acopera vasul cu folie de plastic si se lasa la frigider pentru cel putin 3 ore. Se scurg feliile de zeama in care au stat si se trec printr-un praf de Knorr din punga magica, apoi se frig pe un gratar bine incins cate 2-3 minute pe fiecare parte.Se servesc cu diverse garnituri.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise