Friptura de vita

Timp pregatire
190 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 1 kg muschi de vita,
  • piper negru si alb,
  • sare,
  • cimbru,
  • coriandru,
  • 150 gr pasta de rosii (un suc de rosii mai consistent),
  • 100 ml vin.

Mod de preparare

Muschiul de vita se taie felii mari si se aseaza in tava. Se condimenteaza pe o parte si se pune la cuptor la foc mediu. Dupa 10 minute se intoarce pe partea cealalta. Dupa alte 10 minute se intoarce pe cealalta parte si se adauga 100 ml de apa calduta. Dupa jumatate de ora se intoarce pe partea cealalta si se adauga inca 100 ml de apa. Procedam asa de inca o data, iar a patra ora adaugam vinul. Dupa ce a scazut vinul intoarcem pe cealalta parte si ungem feliile de carne cu pasta de rosii. Lasam 5-10 minute si intoarcem pe cealalta parte friptura. Se poate completa o singura data cu apa, insa asa iese deosebit de frageda.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise