Friptura de vaca cu mere

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • muschi de vaca cate o felie pt.fiecare portie
  • mere rosii cite o felie pt.fiecare portie
  • 1 ceapa rosie
  • scortisoara, ghimbir, piper, sare
  • ulei de masline
  • suc de rosii

Mod de preparare

Muschiul de vaca se pune intr-un vas termorezistent, peste fiecare felie de carne punandu-se cate o felie de mar si ceapa. Se condimenteaza, se adauga putin ulei si suc de rosii si se da la cuptor.

Se serveste cu piure de cartofi.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise