FRIPTURA DE PUI CU STAFIDE SI BERE

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui
  • 100g stafide
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 500 ml bere neagra
  • cateva frunze de busuioc proaspat

Mod de preparare

Pulpele de pui se spala bine, se curata daca este nevoie, dupa care se aseaza in tava de la cuptor unsa cu foarte putin ulei de masline. Se sareaza si se pipareaza dupa gust apoi se stropesc cu putin ulei si se adauga stafidele dupa ce au stat 15 minute la inmuiat in putina bere. Se adauga berea si cateva frunze de busuioc proaspat , dupa care se dau la cuptor pentru 45 de minute.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise