Friptura de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 pulpe superioare de pui
  • 2 linguri de otet balsamic
  • 4 linguri ulei
  • 100 ml suc lamaie
  • 2 lingurite pasta de ardei dulce
  • 2 lingurite mustar dulce cu boabe de mustar
  • 1/4 lingurita nucsoara macinata
  • 1/4 lingurita piper alb macinat
  • 1/4 lingurita ienibahar macinat
  • 2 lingurite tarhon
  • patrunjel uscat
  • sare

Mod de preparare

Se spala pulpele si se aseaza in tava pe partea fara piele. Se amesteca toate celelalte ingrediente mai putin sarea si se adauga 200 ml apa. Se sareaza pulpele dupa gust si se toarna marinata peste pulpe. Se lasa la cuptor 45-50 minute pana s-au rumenit frumos.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise