Friptura de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 pulpe de pui;
  • condimente pentru pui;
  • ulei pentru prajit;

Mod de preparare

Se pune ulei cam de un deget in tava de teflon;

Se spala pulpele si se pun in uleiul incins;

Se acopera cu un capac;

Se da focul la mic;

Se vor praji cca 15 min. pe fiecare parte, fara sa se adauge nimic.

Cand sunt gata, pulpele se scot din tava, se aseaza pe un platou si se condimenteaza dupa gust.

( eu am folosit un plic de condimente pentru pui).

Se pot servi cu diferite garnituri, sau chiar reci, la cina.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise