Friptura de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 pulpe de pui;
  • condimente pentru pui;
  • ulei pentru prajit;

Mod de preparare

Se pune ulei cam de un deget in tava de teflon;

Se spala pulpele si se pun in uleiul incins;

Se acopera cu un capac;

Se da focul la mic;

Se vor praji cca 15 min. pe fiecare parte, fara sa se adauge nimic.

Cand sunt gata, pulpele se scot din tava, se aseaza pe un platou si se condimenteaza dupa gust.

( eu am folosit un plic de condimente pentru pui).

Se pot servi cu diferite garnituri, sau chiar reci, la cina.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise