Friptura de porc la gratar

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne proaspata de porc
  • un pliculet piper
  • un pliculet boia de ardei
  • sare

Mod de preparare

Carnea taiata bucatele se da prin piper, sare si boia si se lasa putin pana se patrunde de mirodenii. Carnea se asaza pe gratar si se rumeneste bine.

Se poate servi cu o salata verde sau muraturi.

Pofta buna!

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise