FRIPTURA DE PORC CU MUSTAR SI USTUROI

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 kg si jumatate de pulpa porc fara os
  • -jumatate borcan mustar de Dijon
  • -5 linguri usturoi zdrobit
  • -2 linguri rozmarin proaspat, taiat marunt
  • -1 lingura de sos soia

Mod de preparare

Decupati toata grasimea de pe carne.

Intr-un bol mic, amestecati mustarul, usturoiul, rozamrinul si sosul soia. Dupa ce ungeti un vas mare cu ulei, introduceti in el carnea si turnati sosul de mustar peste ea. Lasati sa se coaca la cuptor timp de 40 de minut la foc mare, pina cand mijlocul carnii capata culoarea roz.

Se serveste cu cartofi natur sau piure, orez sau legume.

Enjoy!

Madlene cu suc de clementine

Se mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise