Incingeti o tigaie cu doua linguri de ulei. Prajiti feliile de porc bine batute inainte si fara grasime, pe rand. Le scoateti si le scurgeti pe o hartie de bucatarie.
In aceeasi tigaie puneti supa de pui si mustarul, dati in clocot. Adaugati smantana si carnea de porc si lasati la fiert la foc mic pana porcul este fraged, in jur de 10-15 minute. Continuati sa fierbeti pana se ingroasa sosul, puteti pune si o lingura de faina daca nu se leaga. Asezonati si adaugati zeama de lamaie si patrunjelul.
Fierbeti spanacul, scurgeti-l bine, apoi adaugati-l in tigaia cu carnea de porc. Sau il puteti servi separat, cum doriti.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise