Reteta de friptura de porc cu legume la cuptor. Friptura de porc la cuptor reteta simpla si usor de facut. Reteta de pulpa de porc cu legume la cuptor. Reteta de friptura la cuptor.
Reteta de friptura de porc cu legume la cuptor este foarte usor de facut si grozav de buna. Contine pulpa de porc, cartofi, morcovi, ardei gras, dovlecel, ceapa, usturoi,rosii, ulei si condimente. Nu trebuie decat sa punem toate ingredientele in tava, sa le condimentam si sa punem la cuptor.
Intai taiem pulpa de porc in felii, nu prea groase.
Spalam, curatam si taiem legumele. Le punem in tava cuptorului si le condimentam cu sare, piper, boia si cimbru. Adaugam uleiul si carnea. Amestecam foarte bine sa se acopere toate ingredientele cu condimente.
Le aranjam in tava intr-un strat uniform, turnam bulionul amestecat cu 150-200 ml apa (important este ca lichidul sa acopere foarte putin carnea si legumele.
Bagam tava la cuptorul preincalzit, la 170 de grade C pentru o ora sau pana cand pulpa de porc este moale si s-a rumenit frumos. In cazul in care lichidul scade si carnea nu este gatita, mai adaugati putina apa calduta.
Pe la jumatatea gatirii, feliatu rosiile si distrubuiti-le peste friptura. Vor da un gust usor acrisor, delicios.
Sper ca v-am tentat si ca veti incerca si voi reteta de friptura de porc la cuptor, este un deliciu. Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise