friptura de porc cu fasole rosie

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g carne porc
  • 1 cutie mica fasole rosie mexicana Bonduelle
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 3 graunti de usturoi
  • 1 frunza de dafin
  • 3 linguri ulei
  • patrunjel verde
  • 1punga magica knorr cu condimente pt.friptura de porc cu afumatura si usturoi

Mod de preparare

Se taie carnea de porc bucatele. Ceapa se taie solzisori, morcovul baghetute, ustusoiul rondelute.Se amesteca toate cu 3 linguri ulei, o frunza de dafin si se introduc in punga magica knorr cu condimente pt.friptura de porc cu afumatura si usturoi. Se leaga la gura punga (are ea un inel de plastic albastru) si se pune intr-o tava.Se baga la cuptorul incins. Se lasa pana se patrunde bine si se formeaza un sos.Se incalzeste putin fasolea rosie din cutie, se amesteca cu cateva linguri de sos de la friptura si se seaza pe marginea platoului in mici gramajoare.  La miloc se aseaza fripturica de porc. Pofta buna!

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise