Friptura de porc

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de porc;
  • o ceapa;
  • 2 catei de usturoi;
  • un morcov;
  • sare, piper, foaie de dafin, ienibahar;
  • 1 ceasca cu vin.

Mod de preparare

Asez carnea in tava, las sa se rumeneasca uniform, condimetez, adaug ceapa, usturoiul, morcovul taiat felii, o ceasca de apa si vinul. Las la cuptor pana scade sosul. Servim cu piure de cartofi si gogosar murat sau muraturi dupa placere.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise