Friptura de porc

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - carne de porc
  • - ulei
  • - piper
  • - sare
  • - usturoi
  • - cimbru

Mod de preparare

Taiati carnea in bucatele cat mai subtiri si asezati intr-o tava unsa cu ulei; turnati 100ml apa si puneti-o in cuptorul incins. Dupa 25 de minute se condimenteaza cu piper si sare si se intoarce ca sa fie patrunsa uniform. Cind carnea incepe sa formeze o crusta, acoperiti-o cu un capac pentru a mentine vaporii de apa, astfel mentinandu-i fragezimea. Dupa ce s-a rumenit bine, adaugati 3 catei de usturoi taiati in felii si stropiti friptura cu sos. Timpul de preparare pentru friptura de porc este de pana la 1h 40′.

Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa

Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...

Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa

Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...

Cartofi noi la tigaie

Reteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise