Mixam toate ingredientele pentru marinata cu 1/2 pahar de sos de soia si punem ce am obtinut intr-un vas de plastic. Spalam bine si portionam pulpa de miel. Imersam bucatile de miel in vasul cu marinata, si amestecam bine prin clatinare.Lasam vasul la temperatura camerei 30 de minute, si apoi la frigider 3-4 ore pentru maturare.Scurgem marinata si punem bucatile de miel pe gratarul incalzit si uns cu slanina si ceapa, in prealabil.Intoarcem fiecare portie , pe gratar, de cate ori e nevoie ungand-o cu marinata, pana rumenim frumos friptura noastra. Asezam portiile de miel pe un platou iar alaturi semintele de susan prajite intr-un bol si sosul de soia ramas in altul.Se serveste punand susan si sos peste carne functie de gustul fiecaruia. Pofta buna !Cugetare : Nimic nu e mai rau decat nestiinta in actiune ( Goethe )
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise