Friptura de miel la cuptor

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg de carne de miel
  • ceapa verde
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • oregano sau rozmarin
  • usturoi vegeta
  • ulei
  • apa si un pahar de vin rosu sau alb la preferinta

Mod de preparare

Se spala bine carnea de miel si se curata de eventualele resturi de piele .Dupa ce am spalat carnea de miel se aseaza intr-un castron mai mare de plastic si incepem sa condimentam dupa bunul plac minunata carne de miel se va lasa pana a doua zi in sucul care se va forma de la condimente.Adoua zi se va aseza in tava si se va turna jumatate de pahar de ulei si un pahar mare de vin si se va adauga si ceapa verde tocata,punem tava la cuptor si vom avea grija sa o intoarcem din cand in cand

ca sa patrunda bine sucul in ea ,cand carnea va fi frageda atunci se va opri cuptorul si se va acoperi cu o hartie de aluminiu.Va urez pofta buna imi pare foarte rau ca nu am apucat sa fac si foto dar va promit ca o sa adaug si poza va multumesc

Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa

Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...

Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa

Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...

Cartofi noi la tigaie

Reteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise