Reteta de friptura de miel. Friptura de miel cu ceapa si usturoi verde. Cea mai simpla si gustoasa friptura de miel. Friptura de miel la cuptor. Cum se face friptura de miel pentru Pasti? Retete cu carne de miel.
Aceasta reteta de friptura de miel este una dintre cele mai simple, gustoase, se prepara usor iar rezultatul este grozav. Carnea se topeste pur si simplu in gura, este moale, suculenta si are un gust deosebit.
Intai de toate sarati si piperati bucatile de carne de miel.
Intr-o tigaie incapatoare puneti uleiul si caliti ceapa uscata, tocata mai mare si usturoiul verde taiat rondele. Lasati pe foc mediu doar pana cand ceapa si usturoiul se inmoaie, in jur de 10 minute.
Apoi transferati aceasta compozitie intr-o tava incapatoare si distribuiti-o uniform pe toata suprafata. Puneti si bulionul din loc in loc, asezati bucatile de carne, matele innodate si turnati apa pana la nivelul carnii.
Puneti tava la cuptorul preincalzit, la 170 de grade C. Cand lichidul a scazut la mai putin de jumatate iar carnea este moale si rumena, friptura de miel este gata.
Dupa cum v-am spus, este cea mai simpla reteta de friptura de miel si, dupa gustul nostru, cea mai gustoasa din cate am mancat. Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise