Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant.

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa
Friptura de iepure cu legume la cuptor

Ingrediente

  • * 4 pulpe de iepure
  • * 300 g cartofi
  • * 2 morcovi
  • * 4 rosii
  • * 1 pahar vin
  • * cimbru proaspat
  • * sare de mare
  • * piper

Mod de preparare

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant.

Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava.

Se adauga carnea de iepure, vinul, cimbrul proaspat, sarea si piperul , putina apa si se dau la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 45- 50 minute.

Se scoate tava din cuptor si se serveste friptura de iepure calda alaturi de legume.

Pofta buna!

Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazie

Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...

Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparat

Salata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...

Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasa

O reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise