Friptura cu sos de hrean

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g muschi de vaca;
  • 2 bete hrean;
  • 200 g smantana;
  • 100 g ciuperci;
  • 100 g branza cu mucegai;
  • 100 g unt;
  • sare;
  • piper.

Mod de preparare

Carnea de vaca se taie felii, se condimenteaza si se face la gratar.

Separat se pregatesc ciupercile care se calesc in putin unt cu sare si piper, se fierb inabusit, se adauga branza cu mucegai rasa, smantana si hreanul ras.

Cand friptura e gata, se adauga acest sos si se serveste cu cartofi natur sau piure.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise