Condimentez carnea cu amestecul de piper, sare, enibahar, ncsoara macinate, las la frigider pentru o ora doua.
Incing un vas cu ulei,rumenesc bucata de carne pe ambele parti, apoi adaug celelalte ingrediente, apa, vinul si le dau la cuptor. Intorc periodic. Cand carnea este patrunsa,strecor sosul. Cu ajutorul unei pensule intind uniform dulceata de ardei iute peste bucata de friptura, asez in vasul cu sos strecurat si mai dau la cuptor pentru cateva minute.Putem pregati friptura din timp si inainte de servire o incalzim tapetata cu dulceata de ardei iute. Servim ornata cu rozmarin proaspat.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise