Friptura asortata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 felii de ceafa de porc;
  • 2 catei de usturoi;
  • 2 linguri ulei;
  • sare, piper, oregano;
  • 2 copanele de pui;
  • o ceapa;
  • 2 catei de usturoi;
  • 1 lingurita pasta de tomate;
  • Ingredientele sunt pentru doua portii

Mod de preparare

Incing dubletta unsa cu ulei, asez ceafa, las sa se rumeneasca pe ambele parti, condimentez, adaug usturoiul si o ceasca de apa. Acopar, las sa scada apa.

Copanelele le asez in tigaie, condimentez, adaug ceapa, usturoiul, o lingurita de pasta de tomate, putina apa si las pana scade sosul.

Intorc sa se rumeneasca pe ambele parti. Servim cu garnitura de cartofi prajiti sau piure si salata de varza murata.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise