Frigarui cu mici

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400 g carne de vitel,
  • 4 rosii mici,
  • 2 ardei,
  • 1 ou,
  • 50 g sunca afumata,
  • 2 linguri ulei,
  • piper,
  • cimbru,
  • rozmarin,
  • sare
  • bete pentru frigarui,
  • Sos Knorr.

Mod de preparare

Carnea se spala bine, se da de 2 ori prin masina de tocat.

Se adauga oul batut, sarea si condimentele dupa gust, se amesteca si se fac micii cu mana. Se curata ardeii si se taie bucati, sunca se taie felii, rosiile bucati. Pe gratarul incins se coc micii, se intorc pe toate partile. In betele de frigarui se infig pe rand: ardei verde, mici, ardei rosu, sunca, rosie. Se poate prepara separat si sos Knorr.

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise