-carnea si legumele se spala si se taie cuburi de marime potrivita (in afara de rosiile cherry )
-se pun intr-un caston incapator
-se pregateste baitul din celelalte ingrediente, se adauga peste cuburile de carne si legume din castron, se amesteca bine totul , se acopera cu un capac sau folie alimentara si se lasa la frigider cateva ore (de preferat de seara pana dimineata)
-se pregateste gratarul,intre timp se pun pe tepuse carnea si legumele,se mai stropesc cu sucul lasat de legume si bait si se pun pe gratrul incins pana ne ameteste mirosul de frigarui bine facute
-in cazul in care nu e vreme de gratar se aseaza frigaruile intr-o tava incapatoare, se acopera cu folie si se dau la cuptorul preincalzit 30 minute apoi se scoate folia si se lasa pana arata bine patrunse
-in ambele cazuri arata si au un gust fabulos
optional se mai pot stropi cu bere neagra(pe gratar)
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise