Frigarui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg carne de: pui si de porc
  • 200 g costita
  • doua cepe
  • un ardel
  • o rosie
  • usturoi
  • vin, condimente

Mod de preparare

Canea se portioneaza in cuburi mari, se marineaza pentru o ora in vin condimentat,in care se adauga ceapa, usturoi.

Bucatile de carne se asaza pe bete de frigarui, alternativ cu ceapa, rosie, ardel, costita.

Se frig pe gratar sau la cuptor,se servesc cu garnitura de cartofi si salata

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise