Frigarui

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g carne porc
  • 250 carne vita
  • 250 carne pui
  • 3 cepe
  • 3 ardei
  • 5 catei de usturoi
  • kaizer
  • sare, piper, coriandru

Mod de preparare

Se taie carnea in bucati egale, ceapa se taie patratele. Intr-un vas se pune 1/2 l apa, sare, ceapa, usturoiul taiat, coriandru, piper si carnea. Se lasa la rece aproximativ 4 ore. Apoi se scoate carnea si se insiruie pe frigarui cate o bucata de carne, una de kaizer, una de ceapa si una de ardei (taiat in patratele). Se pun pe gratar pana se rumenesc. Se servesc calde.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise