Friganele cu parmezan la Doubletta

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa
Friganele cu parmezan la Doubletta

Ingrediente

  • 3 - 4 felii paine toast
  • 1 ou
  • 2 linguri parmezan ras
  • 1 maslina neagra
  • 1 varf de cutit cu unt

Mod de preparare

Se incinge Doubletta, se unge cu unt. Feliile de paine se taie triunghiuri, se dau prin oul batut impreuna cu parmezanul si maslina data pe razatoarea mica. Se rumenesc in tigaie pe ambele parti fara capac.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Pui cu sparanghel si cartofi

Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise