Se intinde foietajul si se unge bine cu lapte condensat.Se aseaza in pozitie verticala(al meu are forma dreptunghiulara; daca este rotund se alungeste putin cu sucitorul)si se imparte in trei linii imaginare.:) Partile laterale se taie cu un cutit in fasii egale.Pe partea din mijloc se mai adauga 3,4 linguri cu lapte condensat si peste,fructele uscate.Se inchide foietajul,prin impletirea fasiilor,punand una peste alta.Se unge cu galbenusul de ou batut,se preseaza alunele maruntite,zaharul vanilat si se coace in cuptorul incins la 200ºC,timp de 15min.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise