Foietaj cu sunca si branza topita

Se dezgheata aluatul si se taie fasii subtiri cam cat degetul mic.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluat foietaj bella sau oricare alta marca (400 gr)
  • sunca presata (ajung cam 15 felii)
  • branza topita ( 15 triunghiuri ori un sul)

Mod de preparare

Se dezgheata aluatul si se taie fasii subtiri cam cat degetul mic (vor iesi mai multe bucati) ori cat degetul mare ( mai putine). Se unge sunca cu branza si se ruleaza. Dupa aceea, invelim sunca cu aluat in forma de spirala. Ungem cu ou batut si dam la cuptor pt 15 min (foc mediu - flacara de jos) pana se rumenesc putin si inca 5 min flacara de sus a cuptorului. Atasez poze si cu crenvusti si cu sunca.

Turta dulce

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise