Foietaj cu fructe

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - 1 pachet aluat de foietaj (din Hipermarket);
  • - 400g prune;
  • - 300g cirese;
  • - 5 linguri gem de capsuni;
  • - 2 oua;
  • - 50g zahar pudra.

Mod de preparare

1. Fructele se spala, se indeparteaza coditele si samburii. Daca, careva dintre prune is mai mari, taiati-le la dimensiunea unei cirese.

2. Intindeti foaia si apoi puneti-o intr-o tava tapetata cu faina. Ungeti-o cu oul batut, presarati cu zahar pudra si gemul de capsuni.

3. Portionati (taiati) foaia in mai multe patrate, apoi puneti fructele.

4. Se coace la cuptor 25-30 minute.

5. Se serveste cald.

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise