Foietaj cu branza

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Un pachet cu foietaj(Morarita sau de care preferi)
  • 250 g branza proaspata de vaci,
  • 200 g parizer,
  • 3 oua,
  • 200 g cascaval,
  • sare ,
  • piper,
  • patrunjel verde.

Mod de preparare

Mai intai se pregateste umplutura:

Amestecam branza cu 2 oua,cascavalul ras,parizerul taiat bucatele,patrunjel,sare dupa gust,piper asemenea.Se amesteca bine sa iasa o pasta.

Intindem foaia de aluat pe masa de lucru si decupam din ea forme rotunde pe care le asezam in tava.Se bate oul ramas si cu el se ung formele din tava, iar deasupra fiecareia se aseaza alta forma rotunda dar cu un mic decupaj in mijloc,unde vom aseza apoi pasta din branza.

In pachetul cu foietaj sunt doua foi.Eu am facut dintr-una forme patrate si din alta forme rotude.Decupajul la cele patrate a fost in forma de steluta.Si ca sa nu fac risipa de aluat am asezat-o si pe ea deasupra.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise