FOIETAJ CU BRANZA SI CIUPERCI

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - o punga de foi de placinta 400g
  • - branza sarata (de burduf) 500g
  • - un ou
  • - o cutie de ciuperci
  • - o ceapa
  • - marar
  • - smantana 2 linguri
  • - margarina

Mod de preparare

Foile se scot din pachet pentru decongelare, se inting si se tin acoperite cu un prosop pentru a-si pastra umiditatea altfel se vor rupe.

Pentru umplutura de branza: se pune intr-un vas branza, oul, mararul si smantana. Se amesteca bine cu mixerul pana se obtine o crema omogena.

Pentru umplutura cu ciuperci: se taie ceapa marunt marunt si se caleste. Apoi se pun ciupercile si se lasa putin la calit impreuna.

Se intind foile, cam2-3 una peste alta. Se pun cam 2 linguri de umplutura (fie branza, fie ciuperci) si apoi se impatura astfel incat sa nu aiba pe unde sa iasa umplutura.

Se aseaza intr-o tava bine unsa cu margarina sau ulei si se dau la cuptorul incins. Se lasa cam 10-15 min, pentru ca foietajul se coace foarte repede.

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise