Foi pentru placinta

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluatul 1:
  • 150 gr unt
  • 150 gr faina
  • Aluatul 2:
  • 150 gr faina
  • 1 lingura otet alimentar
  • 1 lingura smantina

Mod de preparare

Se framinta separat cele doua aluaturi, se intind separat, apoi aluatul 2 se pune peste aluatul 1, se impatureste de 3 ori si se da la rece 20-30 minute.

Se imparte coca in doua si se intind cele doua foi de placinta. Umplutura ramine la latitudinea dvs.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise