Foi pentru placinta

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluatul 1:
  • 150 gr unt
  • 150 gr faina
  • Aluatul 2:
  • 150 gr faina
  • 1 lingura otet alimentar
  • 1 lingura smantina

Mod de preparare

Se framinta separat cele doua aluaturi, se intind separat, apoi aluatul 2 se pune peste aluatul 1, se impatureste de 3 ori si se da la rece 20-30 minute.

Se imparte coca in doua si se intind cele doua foi de placinta. Umplutura ramine la latitudinea dvs.

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos

Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...

Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasa

Incearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...

Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasa

Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise