Prajitura este delicioasa,reteta este de pe blogul Laurei Sava,cu modificari pentru ca mi s-a parut prea dulce.
Se amesteca 150 ml lapte cu 4 linguri de zahar tos si cu amidonul,omogenizandu-le bine.Restul de lapte se pune la fiert impreuna cu ciocolata rupta bucati;la primul clocot,se adauga si amestecul de amidon cu zahar si lapte,putin cate putin,pana devine ca o budinca;se opreste focul si se mixeaza untul la temperatura camerei cu zaharul pudra,apoi se incorporeaza budinca de lapte in crema de unt,mixandu-se in continuare;se adauga aromele si se lasa 5 minute sa se raceasca;se umplu foile si se lasa crema si pentru suprafata ;se orneaza dupa preferinte;se taie rece,dupa ce a stat 2 ore la rece.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise