FOETAJ CU SUNCA SI CASCAVAL

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1.250 grame cascaval;
  • 2.250 grame sunca;
  • 3.50 grame unt;
  • 4.2 oua;
  • 5.sare,piper,mac;
  • 6.600 grame aluat foetaj.

Mod de preparare

Aluatul de foetaj procurat din comert se intinde pe blatul de lucru si se taie cu o forma rondele;

Cascavalul si sunca se feliaza,avand grija ca feliile sa fie aproximativ de marimea rondelelor;

Se ia o tava de aragaz,se unge cu unt,se aseaza rondelele de aluat,se inteapa cu furculita,se pune deasupra cascavalul,sunca si inca o rondea de aluat;

Galbenusurile de la oua se bat cu putina sare, se ung rondelele cu ajutorul unei pensule,dupa care se presara cu mac;

Se introduce tava la cuptorul preincalizit,se mentine aceeasi temperatura cca 10 minute,dupa care se reduce temperatura la jumatate.

SFAT: pentru un gust mai deosebit puteti folosi alte preparate gen:muschi tiganesc,sunculita taraneasca,pastrama,etc.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise