Merele curatate de coaja,taiate cubulete,le calesc impreuna cu zaharul iar cand s-au inmuiat,adaug stafidele pe care le-am tinut in apa calduta apoi le-am clatit cu apa rece,inchid focul,adaug scortisoara si omogenizez compozitia;pe fiecare patrat de foetaj,pun cate 1lingurita de mere,ung cu ou batut marginile apoi formez un triunghi,deasupra fac o taietura cu cutitul,ung triunghiul cu ou,cine doreste poate presara diferite seminte apoi le pun in tava pe hartie de copt la foc mare pentru 3-4min;se servesc si calde si reci
Sfat:cine nu gaseste pachet de foetaj cum se vede in poza,se poate folosi si foetajul sul,taiat in patrate de 10/10
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise