Foccacia

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 ml apa calduta
  • 25g drojdie
  • 1/2 lingurita zahar
  • 1 lingurita sare
  • 3 linguri ulei masline
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 400g faina

Mod de preparare

Se dizolva drojdia in apa calduta. Se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline. Se adauga faina si oregano si se framanta bine. Se intinde aluatul in tava unsa cu ulei. Se da la cuptor pentru 10-15 minute.

Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromata

Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...

Ciorba de gaina cu taitei de casa

Reteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...

Papricas de pui cu galuste de faina

Papricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise